90 napos önbizalom-izomerősítő program

  • Méltóság-műhely azoknak a hölgyeknek, akik az önérvényesítés útját választják.
  • Önbizalom-izom edzőterem, ahol az átalakításra serkentő gondolat terem.
Részletek

Kapcsolódj újra magadhoz és dönts magabiztosan saját magad mellett.

Önbizalom-izom erősítő személyes edzésprogram 90 napon át.

A program tartalma:

  • 12×60 perces egyéni ülés személyesen vagy elektronikus csatornán
  • email támogatás az ülések között
  • ajánlott irodalom jegyzék
  • egyénre szabott akcióterv

1. modul (Define) Helyzetfelmérés, célkitűzés, önkép

Életkörülmények és jelenlegi állapot felmérése, a vágyott életminőség elérésnek SMART meghatározása, önkép feltérképezése annak érdekében, hogy reálisan lásd magad és a napi pozitív megerősítések által változzon, megszilárduljon benned ez az új kép és szeretettel, tisztelettel kezdj el magadra gondolni, magaddal bánni.
Otthoni felkészülés: teszt, külső vélemények gyűjtése, pozitív megerősítések megfogalmazása és rögzítése, napi gyakorlása

2. modul (Measure, Analyse) Önértékelés

Felfedezzük az erősségeket (külső és belső), a múltbeli sikereket, megkeressük az erőforrásokat (külső, belső), a lehetséges szövetségeseket, hogy a jelenlegi működés megértése által minden kétséget kizáróan megértsd és tudatosítsd, hogy van honnan meríteni a megoldáshoz.

Otthoni felkészülés: checklista, siker és hálanaplózás a napi további megerősítő gyakorlatok mellett.

3. modul (Improve) Akciótervezés

Brainstorming, mit tehetünk meg már most illetve milyen készségek fejlesztésére van szükség, a gyorsan életbe léptethető megoldások megtervezése, hogy megtapasztald, néhány apró változás jótékony hatását és ezek beépüljenek a mindennapjaidba és hétről hétre egyre könnyebben tudd ezeket alkalmazni.

4. modul (Improve) – a változások implementálása

Konfliktuskezelés, asszertivitás, szituációs, szimulációs gyakorlatok, erőszakmentes kommunikáció a családi és társkapcsolati viszonyok alapján, hogy kockázatmentesen gyakoroljunk és felkészüljünk az új minták élesben történő alkalmazására.

Otthoni felkészülés: a gyakorlás folytatása, a változások bevezetése.

5. modul (Improve) – a változások implementálása folytatás

A motiváció, döntéselőkésztés, döntéstámogatás, időgazdálkodás témakörben az eddigiek alapján világosan fogod látni, és elkezded megtapasztalni, hogy a saját értékeid mentén hozott magabiztos döntéseid által több időd marad a számodra igazán fontosakra, egyre több tiszteletet és megbecsülést kapsz, saját magadtól és másoktól is, ami egyre több energiát ad és ki tudsz teljesedni örömmel a vállalt szerepeidben.

Otthoni felkészülés: a gyakorlás folytatása, a változások bevezetésének folytatása

6. modul: (Control) – Stabilizációs eszközök

Ellenőrző pontok kialakítása, ami a tűréshatárok kijelölését jelenti, ami segít abban, hogy az elért eredményeket megtartsd hosszú távon is.

Otthoni életvitelszerű feladat: az ellenőrző pontok rendszeres megfigyelése és karbantartása.

A záró modul alkalmával megünnepeljük az elért eredményeket és sikereket.
Az ülések közötti házi feladatokra szánt időt is szükséges belekalkulálni a program megkezdésekor, az otthoni felkészülések és gyakorlások elengedhetetlenül szükségesek a sikerhez.

A program ára:

  • EUR 799 egy összegben fizetve,
  • vagy 3 x EUR 300 havi részletfizetés esetén.

Megrendelem

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
90 napos önbizalom-izomerősítő program  × 1 799,00 
Részösszeg 799,00 
Összeg 799,00 
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Személyes adatai védelme fontos a számunkra, ennek megfelelően kezelésük során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról. A tartalom letöltéséhez regisztráció szükséges, amellyel Ön személyes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a regisztráció során megadott adatait kezeljük és az Ön számára szolgáltatásainkról bővebb információt küldjünk. Bármikor törölheti magát a regisztrált felhasználók közül, vagy kérheti adatai törlését. Amennyiben oldalunkat nem használja aktívan, adatait egy 3 évente történő felülvizsgálat során, kérés nélkül töröljük.

Kérjük, regisztrációját megelőzően olvassa el figyelmesen Adatvédelmi Tájékoztatónkat! Ha bármilyen kérdése lenne az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolato az info@selfstrongwithnelli.com e-mailen.

Vélemények a programról

 

Surányi Éva
Vállalati felsővezető

“Azért fordultam Nellihez, mert az éreztem, hogy valami “eldugult” az életemben és semmi nem okozott már örömöt. A három hónapos közös munka során visszaidéztük azokat a helyzeteket és tevékenységeket, amelyekben  korábban jól éreztem magam.     A különböző gyakorlatok, majd azok megbeszélése és értékelése során ráébredhettem, hogy tudatos munkával visszatalálhatok az élet örömeihez még a nehéz helyzetekben is.  Legjobban az tetszett, hogy tükröt kaptam, ami megmutatta, semmi sincs veszve, pedig kilátástalannak éreztem a jövőmet, mikor a munkát elkezdtük. Ez volt a legfontosabb. Nagyon tetszett a közvetlen hangvétel és az inspiráló környezet. Elindított a tudatosság útján, ráébredtem, hogy volt és lehet örömtelibb élet, mint az én mostani életem és ezért tennem kell.  Hálás vagyok Nellinek a segítségért és bátran ajánlom mindazoknak, akik úgy érzik, elakadtak , vagy belefásultak a mindennapokba és készen állnak a változtatásra.”

Csilla Ihász
Regional CEO

“I reached out to Nelli when I came to a crossroad in my life. I asked her to help me frame the problem and connect to it emotionally. Together we explored not only various coping strategies but opened up a brand new direction for a possible future path. I enjoy her personalized approach, the hands on exercises and homeworks.

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján,
azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.Adatvédelem