Fél napos Gyors Indító – 2×90 percben

  • Önismereti felmérés
  • Erőforrások feltérképezése és tudatosítása
  • Akciótervezés gyorsan elérhető változásokhoz
Részletek

Főként hétvégeken vagy egy szabadnapon ajánlott, amikor van elegendő idő elmélyülni.

A program tartalma:

  • Önismereti felmérés
  • Erőforrások feltérképezése és tudatosítása
  • Akciótervezés gyorsan elérhető változásokhoz

Vélemények a programról

Csilla Ihász
Regional CEO

“I reached out to Nelli when I came to a crossroad in my life. I asked her to help me frame the problem and connect to it emotionally. Together we explored not only various coping strategies but opened up a brand new direction for a possible future path. I enjoy her personalized approach, the hands on exercises and homeworks.

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

A program ára:

  • EUR 199 egy összegben fizetve.
Megrendelem

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Fél napos Gyors Indító – 2x90 percben  × 1 199,00 
Részösszeg 199,00 
Összeg 199,00 
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján,
azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.Adatvédelem