Törj ki a yoyo rabságából és tedd le a voksod az egyensúlyod mellett!

Ne habozz, jelentkezz most a jóLLenni (jól lenni, jól enni) programra, ahol végigkísérlek egy életmódváltáson a tartós eredmény érdekében.

Részletek

Ne habozz, jelentkezz most a jóLLenni (jól lenni, jól enni) programra, ahol végigkísérlek egy életmódváltáson a tartós eredmény érdekében.

Testsúlyegyensúly programomban személyes fejlesztési üléssorozat vár, amit igény szerint orvosilag igazolt diétával is tudunk támogatni. Ez egy olyan holisztikus megközelítés, ahol egyensúlyt keresünk az életterületeiden.

Sokan kérdezik mi a titka annak, hogy ennyi idősen is tudom tartani a súlyomat és jól érzem magam a bőrömben. Elárulom, nem volt ez mindig így.  Bár sosem voltam orvosi értelemben túlsúlyos, a plusz kilók a 40 éves kor után elkezdtek lerakódni.

Ennek okait visszanézve már könnyű megfejteni. Olyan környezetben dolgoztam, ahol kevéssé rendelkeztem az idővel, így a táplálkozásom rendszertelen, sokszor egészségtelen volt.  Gyakran fordult elő, hogy reggeli nélkül estem be az első megbeszélésre és a sorra magamba döntött kávék csak még jobban dehidratáltak. Délre megjött az első éhségroham, amit a legközelebb eső dologgal csillapítottam – ez általában valami szénhidrátban gazdag, tápértékben silány étel volt (pogácsa, szendvics, menza kaja). Emellett kevés vizet is ittam, hiszen nem nagyon volt lehetőség kimenni munka, megbeszélés, utazás közben. Délutánra először elért a kaja kóma, majd 4 óra magasságában az első édességroham. Süti, csoki, fagyi vagy valami hasonló vadászatra indultam, ha szerencsém volt, a fiókban vagy a táskámban volt hasonló. Nem aludtam eleget, későn feküdtem, korán keltem, rosszul is aludtam, sokszor éjjel is pörgött az agyam. A stressz mindennapos volt, a multi tasking, a szoros határidők, a munkakörnyezet és számos egyéb tényező miatt. A magánéletem sem volt rendben, sokszor sajnáltam magam és estem bele az érzelmi evés csapdájába. Este egy kis bor és a rágcsálni valók.

A néhány év alatt felszedtem kb 7 kilónyi felesleget, amiből időnként lement 3-4, néha 5 is, ami újult erővel visszajött, ragaszkodott hozzám.

Ismerős ez az őrjítőérzés?

Milyen jó lett volna akkoriban, ha rátalálok egy olyan segítőre, aki támogat kikerülni az ördögi körből.

Amikor először elértem azt a súlyt, hogy már egy ruhamérettel nagyobbra lett szükségem, akkor kigyulladt a piros lámpa. Először is nem akartam ruhatárat cserélni, mert szeretem a hosszú évek alatt összeválogatott darabjaimat. Érzelmi kötődésem van hozzájuk. Másodszor nem szerettem már a látványt a tükörben. Vettem egy darab egy mérettel nagyobb szoknyát, hogy addig se sanyargassam magam, amíg megoldást találok erre a már nem elfogadható állapotra. A naponta unalomig viselt ruhadarab is motivált arra, hogy változtassak.

Rettenetes érzés volt.

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor bizonyára találkoztál már a következőszorongató érzésekkel: szorítanak a ruháid, nem érzed jól magad a bőrödben. Nyomaszt egy közelgőfontos esemény – családi, céges – ahol szeretnél csinos lenni, hogy büszke lehess magadra és a környezted is elismerjen. Megjelentek az elsőfigyelmeztetőjelek, hogy már nem bírsz annyit, mint korábban. Szuszogsz a lépcsőn, vagy hegymenetben. A laborértékeid aggasztó irányba indultak.

Ha szeretnél lefogyni és ezt az állapotot megtartani, valamint kiegyensúlyozott életvitelt kialakítani, akkor ez a program neked való.

Ha Te is jobban szeretnél a legfontosabb szerepeidre koncentrálni és kiegyensúlyozott életvitelt kialakítani, akkor ez a program neked való.

Hidd el, tudom, hogy mit érzel, mert én is jártam hasonló cipőben. Én is szenvedtem az érzelmi evés rabságában hosszú éveken át és az a misszióm, hogy megkönnyítsem a helyzetedet, hogy gyorsabban, hamarabb érd el az általad vágyott eredményt. Hogy miért dolgozz velem? Azért, mert a történetünk hasonló, és mert keresztül mentem saját magam is ezeken a fázisokon. Az életmódváltás komplex folyamat, amiben szükség van támogatóra. A testsúlyunk managelése nem csak attól függ, hogy mennyit és mikor eszünk. Ez egy fontos elem, de az egész életstílust kell átvilágítani ahhoz, hogy az elért eredményt hosszú távon is fenn tudd tartani.

Hogy miért dolgozz velem?

Azért, mert a történetünk hasonló, és mert keresztül mentem saját magam is ezeken a fázisokon.

A Te helyzeted sem egyedi, sokan szenvednek hasonló problémával, az elhízás felé vezető úton egyre nagyobb a tömeg.

A legnagyobb problémám azt volt, hogy nem hittem el, hogy elég jó vagyok. Próbáltam mindenféle diétát, böjtöt, fogyókúrát és mindegyiknek volt hozadéka, azonban nagyon sokáig tartott ez az út és tele volt ellentmondó véleményekkel és következtetésekkel. Ezektől szeretnélek megkímélni és egy világosan felépített program mentén, mint egy human GPS, a jelenlegi állapot felmérés és az elérendőcél kijelölése után, megkeressük a számodra legoptimálisabb útvonalat. A megvalósításban sem engedem el a kezedet, nem leszel egyedül, addig megyek veled, ameddig önállóan nem tudod alkalmazni a megoldást. Megtervezzük a fenntartáshoz szükséges eszközöket is, amelyek abban fognak segíteni, hogy ne billenj ki az elért helyzetből és előtuddőket húzni szükség esetén a továbbiakban.

Hálás és szerencsés vagyok, hogy már eddig is sok embernek tudtam segíteni az életem és a munkám során. Ezek által saját magam is sokat tanultam és fejlődtem és izgatottan és örömmel várom a további új tapasztalatokat, hiszen mindannyian különbözőek, egyediek vagyunk és ebben a hivatásban ez a legszebb.

Az elsőlegfontosabb lépés, hogy megértsd, milyen hatása lehet ennek a programnak az életedre. Hogyan változna a többi életterületed, ha ezt a problémádat megoldanánk. Hogy hangzik?

Mielőtt belemennék a részletekbe, hadd magyarázzam el, hogy miért fontos ez a program   és hogy ez miként változtatja meg az életedet. Tudom, hogy erre vagy leginkább kíváncsi, ezért megosztom veled, hogy milyen konkrét hatással lesz az életminőségedre ez a változás.

Képzeld el, hogy milyen lenne, amikor

 • a mérleg annyit mutat, amennyit szeretnél
 • nem szorongsz attól, hogy ez csak átmeneti állapot

Képzeld el, hogy ez

 • milyen hatással van az életed többi területére és nem csak a tiédre, hanem a számodra fontosaknak is a környezetedben.

Képzeld el, ahogy

 • kirobbanó energiával telve, örömmel nézel a tükörbe és megkapod a neked járó megbecsülést és tiszteletet, amit magadnak is megadsz és magabiztosnak és boldognak érzed magad a mindennapokban.

Miközben haladunk a cél felé, egyre több olyan pozitív érzést fogsz növekv ő mértékben megtapasztalni, mint a magabiztosság, a megelégedettség, a kiegyensúlyozottság, büszkeség, felszabadultság és a program végére képes leszel managelni a testsúlyodat bármilyen körülmények között.

Most azt gondolhatod, hogy miért is vágjak bele ebbe a programba? Hátha ki tudom én is találni, aztán meg ott vannak a tapasztalt jó barátnők, meg az internet, ott is találok tanácsokat. Természetesen választhatod ezt az utat is bár az az érzésem, hogy ezen már túl vagy és megtapasztaltál néhány keserű csalódást. Hadd mondjam el saját tapasztalatból, hogy egy független, profi támogatóval tudod csak végig csinálni, ha belátható időn belül eredményt akarsz elérni és azt fenn is akarod tartani. Ez a program úgy lett felépítve, hogy lépésről lépésre építkezünk, az alapoktól haladunk. Olyan ez mint a ház felújítás, rengeteg időt, energiát, pénzt tudsz megspórolni, ha világos, hogy mit kell lecserélni és milyen minőségre. Az orvosilag igazolt diéta és az ahhoz kapcsolódó személyes fejlesztési sorozat egyedi kombinációja visz a siker felé.

A program az önismereti alapokról indul, amely segít megérteni a működésedet, hogy látod a világot és az eseményeket, mit gondolsz róluk, hogyan reagálsz rájuk. Az önértékeléssel folytatjuk, amelyet az eddig elért eredményekre alapozzuk. Ezután következik az önérvényesítéshez szükséges eszköztár és rendszer tudatosítása. A személyes ülések közötti egyéni felkészüléshez rengeteg kisegítő anyag járul, checklisták, munkafüzetek, házi feladatok, ajánlott irodalom. Sokat fogunk gyakorolni, szituációkat szimulálni, amiben kockázatmenetesen tudod kipróbálni a megoldásokat és felkészülünk azokra az esetekre is, amikor esetleg nehézségek támadnak a mindennapi alkalmazásban. Mint egy lelki edzőteremben, ha elsőre nem sikerül tökéletesen, akkor is gyakoroljuk tovább, ameddig elérjük az eredményt.

Nos, eddig arról volt szó, hogy mi is ez a program. Most nézzük meg, hogy mi nem.

A program nem egy ülés sorozat, ahol elmondod, hogy mi a baj, vagy mit gondolsz róla és nem történik semmi más, mint hogy kiadtad magadból, ami akkor és ott épp a legjobban fájt. A program nem pszichológiai kezelés. A program nem ad kész megoldásokat (az orvosilag igazolt diéta hatalmas fogódzó a táplálkozásod átalakításában), hiszen ez benned van, de segít abban, hogy feltárjuk a képességeket, adottságokat és erőforrásokat és a szükséges mértékben fejlesszünk olyan készségeket, amelyek elengedhetetlenek az eredmény eléréséhez és fenntartásához.

Nézzük meg, akkor, hogy milyen megoldást tudok kínálni Neked

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy néhány hét leforgása alatt úgy alakul át az életed, hogy a végére önbizalommal telve, büszkén és örömmel nézel a tükörbe és a mindennapi természetes működésed része lesz a szabad döntés saját magad mellett, egy egészséges, kiegyensúlyozott életért.

Lépésről lépésre vezetlek a testsúlyegyensúly útján.

Képzeld el, hogy többé nem kell elviselned a Téged nyomasztó érzéseket. Megszabadulsz az állandó nyomás alól, szeretettel és tisztelettel tekintesz magadra és cserébe megbecsülést, elismerést kapsz vissza a környezetedtől is, amit örömmel és büszkén fogadsz.

A programom rendszerbe foglalja az testsúlyegyensúlyhoz szükséges területeket, kombinálja az elméletet a gyakorlattal és lépésről lépésre építkezik hétről hétre.

Világosak a keretek és a teendők.

A program során elkezded alkalmazni a gyakorlati tudnivalókat.

A gondolatteremben a negatív gondolatokat pozitívra váltjuk, kipucoljuk azokat a blokkokat, amik gátoltak idáig.

A program felépítése és a Te elkötelezettséged és gondolkodásmód váltásod, lesznek a siker kulcsa!

Gyakorolunk és felkészítlek minden eshetőségre.

Készen állsz a változásra?
Ne habozz, töltsd le az ingyenes tartalmat és vedd kezedbe az irányítást.
Nem leszel egyedül, végig kísérlek az utadon.

Az ingyenes letölthető egy hetem naplója és 7 tipp az egyensúly eléréséhez rávezet arra, hogy minden nap közelebb kerülj ehhez a célhoz.

A következő héten alkalmad nyílik bejelentkezni egy díjmentes 20 perces felmérésre, ahol bemutatkozunk egymásnak.

A program fő építő elemei a következők:

 • önismeret, önértékelés
 • gondolkodásmód. kommunikáció
 • önérvényesítés
 • táplálkozás – diéta – életmódváltás bevezetése
 • stressz kezelés – alvás, mozgás, szabadidő – örömtevékenységek
 • társas kapcsolatok
 • időmanagement
 • tervezés és monitoring

Az elméleti részek mellett sok gyakorlást és házi feladat vár a fenti témákhoz. A részletes program leírását megtalálod itt – klikk a megfelelő helyre

Bátorítlak arra, hogy csatlakozz a zárt egyensúlyban FB csoportunkhoz, ahol folyamatosan inspiráló és értékes információkhoz juthatsz, valamint megismerkedhetsz a hozzád hasonló csodálatos emberekkel.

IGEN, KÉREM

A program ára:

 • EUR 799 egy összegben fizetve.
Megrendelem

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Testsúlyegyensúly program  × 1 799,00 
Részösszeg 799,00 
Összeg 799,00 
 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Vélemények a programról

Csilla Ihász
Regional CEO

“I reached out to Nelli when I came to a crossroad in my life. I asked her to help me frame the problem and connect to it emotionally. Together we explored not only various coping strategies but opened up a brand new direction for a possible future path. I enjoy her personalized approach, the hands on exercises and homeworks.

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

Kiss Adrienn
banki szakértő

“Szilárd volt az elhatározásom, amikor elkezdtem a programot, tudtam, mit vállalok. Az önértékelés javítására, a helyes és pozitív gondolkodás fenntartására, erősítésére volt szükségem, és ezt maximálisan megkaptam Nellitől. A legfontosabb és legérdekesebb a programban az, ahogyan megértettem, hogyan működik a testem, mi a funkciója a belső szerveimnek és így másképpen nézek az ételekre, amit megettem eddig. Egy nyugodt, harmonikus személyiséggel dolgozhattam együtt, aki bátorít és kitartásra sarkall. Az összes hullámvölgyemet érti és tudja, hogyan oldja fel bennem a stresszt, az esetleges elgyengüléseket, vagy elkeseredettséget. Nyugalomra int és folytatásra bíztat, és nagyon tetszik, hogy más, pozitív szemszögből is láttatja velem az életem.”

Szőke Zoltán
Budapest

“A Nellivel való együttműködés eredményét egy 1-10-es skálán 9-esnek értékelném. Csak azért nem 10, mert egyik napról a másikra kellett 
felhagynom az összes addigi étkezési szokásommal, azonban cserébe már az 
első héten látványos eredményeket értünk el. 2 hónap leforgása alatt nem 
csak 10 kg-val lettem könnyebb, hanem az életminőségem mértéke – szintén 
10-es skálán – 3-ról 8-ra emelkedett. Az addigi fáradtságot felváltotta 
az energikusság, megszűntek az alvásproblémáim, kipihenten ébredek. A 
számomra fontos hétvégi túrázásnak is felhőtlenül hódolhatok az 
állóképességem javulása miatt. Jó szívvel ajánlom  Nellit és a programot 
mindenkinek, aki éhezés nélkül, biztonságosan, hatékonyan szeretne 
megszabadulni a felszaladt kilóktól.

Z.M.
informatikai szakértő

“A testsúlyegyensúly program nem egyszerűen egy diéta. Olyan segítség ami nem csak könnyebbé teszi a diéta folyamatos betartását azzal, hogy részletes magyarázatot nyújt a felmerülő kérdésekre, hanem fenntartja a lelki egyensúlyt és stabilizálja az elszántságot, erősíti a kitartást. Minden diétához szükséges akaraterő, de nem mindegy milyen támogatást kapunk hozzá. Biztonságot ad az orvosi felügyelet is, és nekem sokat jelentett az, hogy szimpatikus, alapos és törődő doktort ismertem meg. A Nellivel történt konzultációk hatására, lazábban sikerült végigcsinálni az első pár kritikus napot, majd a további heteket is. A hatékonyságra elégséges bizonyíték, hogy már néhány nap után látványosan csökkent a vércukrom emelkedett értéke, és az első hét végére leadtam 2 kg-ot ami a 3. héten már 5 volt. Ebből a szigorú diétából, a közel egészséges táplálkozásra történt visszaállás óta is csak 1 kg jött vissza. Az csak hab a tortán, hogy az eredmény pozitív visszacsatolást hoz, javítja a közérzetet, amitől jobb kedvem van.”

Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján,
azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.Adatvédelem