Eleged van, hogy méltatlanul bánnak Veled? Képtelen vagy egyedül kitörni a méltatlan helyzetekből? Nem kapod meg azt a tiszteletet és megbecsülést, amit megérdemelsz? Nyomaszt, hogy nem tudod érvényesíteni a saját érdekeidet? Elsorvadt az önbizalmad? Mázsás súlyként nehezedik rád a döntésképtelenség, mert rettegsz a következményektől? Utálsz a tükörbe nézni, mert lelomboz a látvány? Akkor jó helyen jársz.

Törj ki a megalázó helyzetekből és tedd le a voksod saját magad mellett!

Ne habozz, jelentkezz most önbizalom-izomerősítő edzésprogramomra, ahol lépésről-lépésre végig kísérlek önérvényesítésed útján.

Magabiztosság műhelyemben személyes fejlesztési üléssorozat vár. Nem a felszínt fogjuk kapargatni, a tüneti kezeléssel szemben a mélyen fekvő gyökér okot célozzuk meg.

Sokan kérdezik honnan ez a folytonos derű és nyugodt erő. Nem volt ez mindig így.

Hosszú időn keresztül kétségbeesetten próbáltam megmenteni méltatlan kapcsolatokat, amiért hajlandó voltam rengeteg megalázó helyezet elviselni, mert abban hittem, hogy sikerül a másikat megváltoztatnom.

Ismerős ez az őrjítő érzés?

Amikor először csak éreztem aztán meg is győződtem, mert napnál világosabb volt, hogy a házasságomban megjelent egy vagy akár több harmadik fél. Amikor úgy tettem, mintha nem is tudnék róla és egyre kedvesebbnek, szerethetőbbnek mutattam magam, de újra és újra csalódás ért, mert nem bizonyultam elégnek és ezáltal az önbecsülésem egyre zsugorodott. A nyílt konfrontáció sem vezetett eredményre, ettől még rosszabbul éreztem magam. Az addigra megcsappant közeli családnak és a barátoknak szégyelltem elmondani, mert azt gondoltam, velem lehet a baj és egyébként sem érdemlem meg, tűrni kell és kitartani.

Milyen jó lett volna akkoriban, ha meg tudom osztani valakivel a kételyeimet, a félelmeimet, aki megerősít abban, hogy értékes és szerethető vagyok. Egyedül kellett döntenem magzatok sorsáról ilyen körülmények között és a döntések súlya sokáig kísértett. Megtapasztaltam többször, hogy nem akarnak teljes értékűen és jogúan felvállalni társként, ami olyan maró fájdalmat okozott, hogy a sikereket a munkában kerestem és ezáltal kiválóan teljesítettem.

És akkor végre sikerült a sokéves – évtizedes megaláztatásból felszabadulnom a negyvenes éveim végére. Hosszú és kanyargós önismereti utazás és szerető támogatók segítségével felismertem, hogy saját magamnak kell a kezembe venni a sorsomat. Nem arra jöttem a világra, hogy feláldozzam az egész életemet. Eldöntöttem, hogy rám egy örömteli sors vár.

Felszabadító érzés volt.

És akkor jött a következő pofon. A karrierem csúcsán, a válság következtében egy átszervezés folytán egyik napról a másikra megszűnt a jól fizető állásom és 50 évesen lettem először munkanélküli. Szerencsére addigra tökéletességre fejlesztettem a változásokban rejlő lehetőséget felismerését és nem annak nehézségségeire koncentráltam. Megengedtem magamnak a néhány napos gyászt, aztán megráztam magam.  Új ismeretek, kihívások után néztem és a kitartó keresésnek és a kapcsolati hálónak köszönhetően a többször megismétlődő átszervezésekből fakadó munkanélküliségeket egyre rövidebb idő alatt sikerült áthidalni és megteremteni az önfenntartáshoz szükséges bevételt.

Az elmúlt évtizedben vállalt munkák azonban egyre több stresszt és egyre kevesebb örömet okoztak. A test nem hazudik és jelez, így a múlt évben, 58 évesen úgy döntöttem egy komolynak mutatkozó egészségügyi probléma után, hogy felmondok és beleugrom az ismeretlenbe.

Úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy végre a fontos kerüljön előre és örömmel, a számomra elfogadott értékek mentén dolgozzak úgy, hogy közben elegendő idő maradjon saját magamra, az egészségemre, a családomra, a barátokra.

Ha Te is jobban szeretnél a legfontosabb szerepeidre koncentrálni és kiegyensúlyozott életvitelt kialakítani, akkor ez a program neked való.

Hidd el, tudom, hogy mit érzel, mert én is jártam hasonló cipőben. Én is szenvedtem a megalázástól, hosszú éveken át tűrtem a tűrhetetlent. Mára missziómmá vált, hogy megkönnyítsem a helyzetedet, hogy gyorsabban, fölösleges vargabetűk nélkül, hamarabb érd el az általad vágyott eredményt.

Hogy miért dolgozz velem?

Azért, mert a történetünk hasonló, és mert keresztül mentem saját magam is ezeken a fázisokon. Folyamatosan kattogott a fejemben a menni vagy maradni és hiába tudtam a munkámban a profi döntéstámogató eszközöket alkalmazni, a saját életemben képtelen voltam ezeket megfelelően használni és a negatív spirál gyakran beszippantott, ami gyakran vezetett arra, hogy az evésben, a vásárlásban és a munkában kerestem vigaszt.  Amikor a magánéletemet rendbe tettem, akkor az addig ismert és biztosnak hitt munka világa babrált ki velem és rájöttem, hogy mindegy mennyire jó vagyok, a magasabb érdekek oltárán beáldoznak egyik napról a másikra.

Az én történetem valószínűleg nem egyedi, sok hölgytársam szenved érthetetlenül hosszú ideig méltatlan helyzetektől és az önbizalomhiánytól.

A legnagyobb problémám mind a magánéleti, mind a munkahelyi megaláztatásoknál azt volt, hogy nem hittem el, hogy elég jó vagyok. Próbáltam segítséget kérni, jártam pszichológusnál, asztrológusnál, sámánnál és elolvastam az akkor elérhető irodalmat – akkoriban inkább nyomtatott formát öltöttek ezek az ismeretek, és mindegyiknek volt hozadéka, azonban nagyon sokáig tartott ez az út és tele volt ellentmondó véleményekkel és következtetésekkel.

Ezektől szeretnélek megkímélni és egy világosan felépített program mentén, mint egy human GPS, a jelenlegi állapot felmérés és az elérendő cél kijelölése után, megkeressük a számodra legoptimálisabb útvonalat. A megvalósításban sem engedem el a kezedet, nem leszel egyedül, addig megyek veled, ameddig önállóan nem tudod alkalmazni a megoldást. Megtervezzük a fenntartáshoz szükséges eszközöket is, amelyek abban fognak segíteni, hogy ne billenj ki az elért helyzetből és elő tudd őket húzni szükség esetén a továbbiakban.

Hálás és szerencsés vagyok, hogy már eddig is sok embernek tudtam segíteni az életem és a munkám során. Ezek által saját magam is sokat tanultam és fejlődtem és izgatottan és örömmel várom a további új tapasztalatokat, hiszen mindannyian különbözőek, egyediek vagyunk és ebben a hivatásban számomra ez a legszebb.

Az első legfontosabb lépés, hogy megértsd, milyen hatása lehet ennek a programnak az életedre.

Mielőtt belemennék a részletekbe, hadd magyarázzam el, hogy miért fontos ez a program, és hogy ez miként változtatja meg az életedet. Tudom, hogy erre vagy leginkább kíváncsi, ezért megosztom veled, hogy milyen konkrét hatással lesz az életminőségedre ez a változás.

Képzeld el, hogy milyen lenne, amikor

  • biztos vagy magadban és az igényeidben
  • ismered az értékeidet
  • megadod magadnak a tiszteletet
  • önként vállalod fel a szerepeidet
  • felhatalmazod magad, hogy magad mellett voksolj, úgy, ahogy az neked a legjobb.

Képzeld el, hogy ez

  • milyen hatással van az életed többi területére és nem csak a tiédre, hanem a számodra fontosaknak is a környezetedben.

Képzeld el, ahogy

  • kirobbanó energiával telve, örömmel nézel a tükörbe és megkapod a neked járó megbecsülést és tiszteletet, amit magadnak is megadsz és királynőként érzed magad a mindennapokban.

Miközben haladunk a cél felé, egyre több olyan pozitív érzést fogsz növekvő mértékben megtapasztalni, mint a magabiztosság, a megelégedettség, a kiegyensúlyozottság, büszkeség, felszabadultság és a program végére nem lesz szükség álarcot viselned.

Most azt gondolhatod, hogy miért is vágjak bele ebbe a programba? Hátha ki tudom én is találni, aztán meg ott vannak a tapasztalt jó barátnők, meg az internet, ott is találok tanácsokat.

Természetesen választhatod ezt az utat is bár az az érzésem, hogy ezen már túl vagy és megtapasztaltál néhány keserű csalódást. Hadd mondjam el saját tapasztalatból, hogy egy független, profi támogatóval tudod csak végig csinálni, ha belátható időn belül eredményt akarsz elérni és azt fenn is akarod tartani. Ez a program úgy lett felépítve, hogy lépésről lépésre építkezünk, az alapoktól haladunk. Olyan ez, mint a ház felújítás, rengeteg időt, energiát, pénzt tudsz megspórolni, ha világos, hogy mit kell lecserélni és milyen minőségre.

Nos, eddig arról volt szó, hogy mi is ez a program. Most nézzük meg, hogy mi nem.

A program nem egy ülés sorozat, ahol elmondod, hogy mi a baj, vagy mit gondolsz róla és nem történik semmi más, mint hogy kiadtad magadból, ami akkor és ott épp a legjobban fájt. A program nem pszichológiai kezelés. A program nem ad kész megoldásokat, hiszen ezek benned vannak, de segít abban, hogy feltárjuk a képességeket, adottságokat és erőforrásokat és a szükséges mértékben fejlesszünk olyan készségeket, amelyek elengedhetetlenek az eredmény eléréséhez és fenntartásához.

A program az önismereti alapokról indul, amely segít megérteni a működésedet, azt, hogy miként látod a világot és az eseményeket, mit gondolsz róluk, hogyan reagálsz rájuk. Az önértékeléssel folytatjuk, amelyet az eddig elért eredményekre alapozzuk. Ezután következik az önérvényesítéshez szükséges eszköztár és rendszer tudatosítása. A személyes ülések közötti egyéni felkészüléshez rengeteg kisegítő anyag járul, checklisták, munkafüzetek, házi feladatok, ajánlott irodalom. Sokat fogunk gyakorolni, szituációkat szimulálni, amiben kockázatmenetesen tudod kipróbálni a megoldásokat és felkészülünk azokra az esetekre is, amikor esetleg nehézségek támadnak a mindennapi alkalmazásban. Mint egy lelki edzőteremben, ha elsőre nem sikerül tökéletesen, akkor is gyakoroljuk tovább, ameddig elérjük az eredményt.

Nézzük meg, akkor, hogy milyen megoldást tudok kínálni Neked

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy néhány hét leforgása alatt úgy alakul át az életed, hogy a végére önbizalommal telve, büszkén és örömmel nézel a tükörbe és a mindennapi természetes működésed része lesz a szabad döntés saját magad mellett.

Lépésről lépésre vezetlek az önérvényesítés útján.

Képzeld el, hogy többé nem kell elviselned a méltatlan helyzeteket. Megszabadulsz az állandó nyomás alól, szeretettel és tisztelettel tekintesz magadra és cserébe megbecsülést, elismerést kapsz vissza a környezetedtől is, amit örömmel és büszkén fogadsz.

A program rendszerbe foglalja az önérvényesítéshez szükséges területeket, kombinálja az elméletet a gyakorlattal és lépésről lépésre építkezik hétről hétre. Világosak a keretek és a teendők.

Már a program során elkezdheted alkalmazni a gyakorlottakat.

A gondolatteremben a negatív gondolatokat pozitívra váltjuk, kipucoljuk azokat a blokkokat, amik gátoltak idáig.

A program felépítése és a Te elkötelezettséged és gondolkodásmód-váltásod lesznek a siker kulcsa.

Gyakorolunk kockázatmentesen, felkészítlek minden eshetőségre.

Az ingyenes letölthető személyes napló és tippgyűjtemény 5+2 napon át rávezet arra, hogy legyen én időd és minden nap közelebb kerülj saját magadhoz. Minden nap kapsz egy emailt, ami a napi gyakorlatokat tartalmazza.

A következő héten alkalmad nyílik bejelentkezni egy díjmentes 20 perces ismerkedő beszélgetésre, ahol bemutatkozunk egymásnak.

Lehetőséged van egy 40 perces ingyenes előzetes konzultációra is, mielőtt a programra jelentkezel, hogy részletesebben is megbeszéljük a következő lépéseket.

A program fő építő elemei a következők:

  • önismeret, önértékelés
  • gondolkodásmód. kommunikáció
  • önérvényesítés, méltóságteremtés

Az elméleti részek mellett sok gyakorlást és házi feladat vár a fenti témákhoz. A részletes program leírását megtalálod itt – klikk a megfelelő helyre

Bátorítlak arra, hogy csatlakozz a zárt selfstrongclub FB csoportunkhoz, ahol folyamatosan inspiráló és értékes információkhoz juthatsz, valamint megismerkedhetsz a hozzád hasonló csodálatos hölgyekkel.

Kapcsolódj újra magadhoz és dönts magabiztosan saját magad mellett!

90 napos önbizalom-izomerősítő program, 12 személyes üléssorozatban

Részletek

Fél napos Gyors Indító program 2×90 percben

Részletek

Lean Life Program

Részletek

Vélemények a programról

Csilla Ihász
Regional CEO

“I reached out to Nelli when I came to a crossroad in my life. I asked her to help me frame the problem and connect to it emotionally. Together we explored not only various coping strategies but opened up a brand new direction for a possible future path. I enjoy her personalized approach, the hands on exercises and homeworks.

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján,
azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.Adatvédelem