Egy hetem naplója és benne 7 tipp a testsúlyegyensúly eléréséhez

Szorít a ruhád? Nem érzed jól magad a bőrödben? Eleged van a tuti fogyókúrákból, mert ha sikerült is az önsanyargatás után leadnod néhány kilót, a mérleg ezek elhagyása után még többet mutatott? Olyan módszert keresel, amivel éhezés nélkül, biztonságosan és tartósan hozod egyensúlyba a testsúlyodat és az életedet?

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj yoyo effektus szorításából és büszkén nyugtázd az eredményt és szabadon dönthess a Téged szolgáló egészséges étkezés és élet mellett, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.

Megtudhatod, hogy néhány alap lépés milyen pozitív hatással van az életminőségedre és az önbizalmad folyamatos tudatos erősítésével megalapozhatod az utat az optimális testsúlyod és életed felé.

EGY HETEM NAPLÓJA és benne 7 tipp a testsúlyegyensúly eléréséhez

1 hét naplózása +napi egy gyors tipp, amit már most elkezdhetsz megvalósítani annak érdekében, hogy közelebb kerülj az optimális súlyodhoz:

  • egy héten keresztül naplózhatod az életedet, hogy tisztábban lásd, melyek azok a szokásaid, amelyeken érdemes változtatni,
  • vágyak és célok listája annak érdekében, hogy ha eléred az optimális testsúlyodat, annak milyen hatását várod az életed többi legfontosabb területén,
  • néhány egyszerű gyakorlat, ami közelebb visz az egészséges életmódhoz.

Vélemények a programról

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

Kiss Adrienn
banki szakértő

“Szilárd volt az elhatározásom, amikor elkezdtem a programot, tudtam, mit vállalok. Az önértékelés javítására, a helyes és pozitív gondolkodás fenntartására, erősítésére volt szükségem, és ezt maximálisan megkaptam Nellitől. A legfontosabb és legérdekesebb a programban az, ahogyan megértettem, hogyan működik a testem, mi a funkciója a belső szerveimnek és így másképpen nézek az ételekre, amit megettem eddig. Egy nyugodt, harmonikus személyiséggel dolgozhattam együtt, aki bátorít és kitartásra sarkall. Az összes hullámvölgyemet érti és tudja, hogyan oldja fel bennem a stresszt, az esetleges elgyengüléseket, vagy elkeseredettséget. Nyugalomra int és folytatásra bíztat, és nagyon tetszik, hogy más, pozitív szemszögből is láttatja velem az életem.”

Szőke Zoltán
Budapest

“A Nellivel való együttműködés eredményét egy 1-10-es skálán 9-esnek értékelném. Csak azért nem 10, mert egyik napról a másikra kellett 
felhagynom az összes addigi étkezési szokásommal, azonban cserébe már az 
első héten látványos eredményeket értünk el. 2 hónap leforgása alatt nem 
csak 10 kg-val lettem könnyebb, hanem az életminőségem mértéke – szintén 
10-es skálán – 3-ról 8-ra emelkedett. Az addigi fáradtságot felváltotta 
az energikusság, megszűntek az alvásproblémáim, kipihenten ébredek. A 
számomra fontos hétvégi túrázásnak is felhőtlenül hódolhatok az 
állóképességem javulása miatt. Jó szívvel ajánlom  Nellit és a programot 
mindenkinek, aki éhezés nélkül, biztonságosan, hatékonyan szeretne 
megszabadulni a felszaladt kilóktól.

Z.M.
informatikai szakértő

“A testsúlyegyensúly program nem egyszerűen egy diéta. Olyan segítség ami nem csak könnyebbé teszi a diéta folyamatos betartását azzal, hogy részletes magyarázatot nyújt a felmerülő kérdésekre, hanem fenntartja a lelki egyensúlyt és stabilizálja az elszántságot, erősíti a kitartást. Minden diétához szükséges akaraterő, de nem mindegy milyen támogatást kapunk hozzá. Biztonságot ad az orvosi felügyelet is, és nekem sokat jelentett az, hogy szimpatikus, alapos és törődő doktort ismertem meg. A Nellivel történt konzultációk hatására, lazábban sikerült végigcsinálni az első pár kritikus napot, majd a további heteket is. A hatékonyságra elégséges bizonyíték, hogy már néhány nap után látványosan csökkent a vércukrom emelkedett értéke, és az első hét végére leadtam 2 kg-ot ami a 3. héten már 5 volt. Ebből a szigorú diétából, a közel egészséges táplálkozásra történt visszaállás óta is csak 1 kg jött vissza. Az csak hab a tortán, hogy az eredmény pozitív visszacsatolást hoz, javítja a közérzetet, amitől jobb kedvem van.”

nelli-20

Bajor Kornélia

 

Bajor Kornélia önérvényesítést támogató önbizalomizom-erősítő személyi edző, életmód transzformációs mentor, életvezetési, üzleti és vezetői tanácsadó. A kapcsolódj újra magadhoz – az önérvényesítés útján, azaz hogyan dönts magabiztosan magad mellett és a Testsúlyegyensúly – jól enni, jól lenni programok tulajdonosa. Nelli a multinacionális pénzintézeti szektorban több mint 30 éves különböző multinacionális pénzintézeteknél támogató funkciók közép és felsővezetőjeként helyi, regionális és globális pozíciókban ért el sikereket. A múlt évben úgy határozott, hogy eddigi tudását és tapasztalatait felhasználva az optimális humán működést, az egészséges életmódot és a harmonikus életvitelt támogatja hivatásként. Ennek érdekében alkotta meg első programjait. Az a missziója, hogy nemtől és kortól függetlenül, fontos életeseményre készülő, alakformálásra vágyó, vagy az eddigi sikertelen fogyókúrák és az újra és újra egyre erőteljesebben jelentkező yoyo hatástól szenvedő ügyfeleit támogassa abban, hogy megtalálják az egyensúlyt kívül – belül.

Kérd most  az ingyenes naplót!

Egy hetem naplója
és benne 7 tipp a testsúlyegyensúly eléréséhez

Szorít a ruhád? Nem érzed jól magad a bőrödben? Eleged van a tuti fogyókúrákból, mert ha sikerült is az önsanyargatás után leadnod néhány kilót, a mérleg ezek elhagyása után még többet mutatott? Olyan módszert keresel, amivel éhezés nélkül, biztonságosan és tartósan hozod egyensúlyba a testsúlyodat és az életedet?