Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján, azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Elmúltál 40 éves? A világ szemében elismert szakember vagy, sikeres előmenetellel és biztonságos egzisztenciával? Belül azonban szorongást érzel, mert képtelenség mindenhol és mindenkinek megfelelni?

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.

Megtudhatod, hogy a napi néhány perc magadra fordított idő és gyakorlat milyen pozitív hatással van az életed fontos területein és az önbizalmad folyamatos tudatos erősítésével megalapozhatod az önérvényesítés felé vezető utadat.

SZEMÉLYES NAPLÓ, 5 + 2 TIPP AZ ÖNÉRVÉNYESITÉS ÚTJÁN

néhány gyors tipp, amit már most elkezdhetsz megvalósítani

önismereti kalauz, amellyel naplózhatod az életed eseményeit, ezáltal

tisztábban láthatod, hogy mi is történik körülötted és ez milyen hatással van rád

vágyak és célok listája a számodra legfontosabb életterületeken, hogy világossá váljon, hogy miért is fontosak ezek

néhány egyszerű önbizalom erősítő gyakorlat, pl. milyen nyelvezetet használj

Vélemények a programról

Csilla Ihász
Regional CEO

“I reached out to Nelli when I came to a crossroad in my life. I asked her to help me frame the problem and connect to it emotionally. Together we explored not only various coping strategies but opened up a brand new direction for a possible future path. I enjoy her personalized approach, the hands on exercises and homeworks.

Jankó Judit
művészeti újságíró és art coach

“Öröm volt Nellivel a közös munka. Valójában nem is tűnt munkának vagy erőfeszítésnek, a vele való beszélgetések folyamán egyszer csak azt éreztem, “hiszen ez egyszerű”. Derűsen és nyitottan kérdezgetett a szokásaimról és a lelkemről. Elfogadó és figyelmet nyújtó közeget teremtett, ahol semmiről nem volt ciki beszámolni, és egyszer csak lett egy út, egy terv. Elmagyarázta mire érdemes odafigyelni, mi az a néhány alapszabály, amit érdemes betartani. Kipróbáltam és szinte azonnal működni kezdett. Nelli velem örült, visszajelzéseket adott. Én szkeptikus vagyok – mindig mindenben -, azt is Nellitől tanultam meg, ideje van az örömnek és adjam meg magamnak is az elismerést. Mindenhez kell egy társ. Nelli igazi szövetséges. Ha elköteleződsz vele, ő is elköteleződik veled és addig kísér az utadon, míg szükséged van rá, mindezt úgy, hogy egy percig nem kétséges a számára, amit elérsz az a te sikered, te csináltad meg. Egyszóval, ha érlelődik benned az elhatározás és a végső lökés valamint egy jól átlátható keretrendszer szükséges hozzá, hogy belevágj, ne hezitálj, vágj bele. Megéri.”

Gasztonyi Nelli

 

Abban hiszek, hogy mindenkinek joga van az örömteli méltó életre mind a magánéletben, mind választott hivatásában. Mondani sokszor könnyebb, mint megtenni. Magam is átéltem, hogy a munkában jól bevált eszközöket és módszereket képtelen voltam a saját életemben sikeresen alkalmazni, mivel az önbecsülésem annyira mélyre süllyedt, hogy már nem hittem magamban. Nem voltak bölcs szövetségeseim, profi támogatóim sem. A hosszú és tarka életutam, valamint a személyes fejlődés egyre mélyebb tapasztalatai a 40-es éveim végére juttattak el oda, hogy azt a képet tudom sugározni, aki vagyok. Többen felvetették, hogy engem receptre kellene felírni, annyira árad belőlem a nyugalom és a derű. A természetes működésemet az állandó újítás és a minőség egyensúlya jellemzi, amit átsző a finom humor és a szelíd erő. A 90 napos átváltoztató programom ötvözi a pozitív pszichológia és az akcióorientált coaching/személyes támogatás megközelítést a változáskezelési és folyamatjavítási módszerekkel, melyek segítségével fenntartható megoldást tudunk kialakítani ügyfeleimmel az együttműködés folyamán.

Kérd most ingyenes ekönyvemet!

Személyes napló és benne 5+2 egyszerű tipp az önérvényesítés útján,
azaz hogyan dönts magabiztosan saját magad mellett

Ha arra vágysz, hogy végre kitörj a kiszolgáltatottságból és büszkén nyugtázd a megbecsülést és tiszteletet és szabadon eldönthesd, hogy mennyit és mit vállalsz, akkor EZ ITT NEKED SZÓL.Adatvédelem